Vloeren legservice

Niet alleen uw nieuw gekochte vloer moet van hoge kwaliteit zijn maar ook het leggen kan het beste door een vakman worden gedaan, u kunt er zeker van zijn dat uw vloer met precisie wordt gemonteerd, afgewerkt en indien behandeld. Zo gaat uw kostbare vloer nog langer mee en ziet er perfect uit.

Alle vloerenleggers van JW Parket hebben reeds tientallen jaren ervaring, iedere vakman heeft zijn eigen specialisatie en ik selecteer de beste vakman voor uw vloer. U kunt bij JW Parket terecht voor het monteren/leggen van parket, laminaat, PVC, marmoleum, tapijt, ambachtelijke vloeren en nog véél meer. Ook zijn wij specialist in traprenovaties en het monteren van wandpanelen.

Vooraf kom ik uw de vloer vrijblijvend opmeten en zal ik u adviseren in diverse zaken zoals de legrichting, ondervloer en eventuele afwerking. Zodra ik alle benodigde gegevens heb verwerkt, breng ik een gespecificeerde offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook levert JW Parket de vloer gratis bij u af en krijgt u informatie en advies met betrekking tot het onderhoud van uw vloer.

Ik garandeer u jarenlang plezier met uw mooie vloer!

Wilt u meer informatie over de legservice van JW Parket? Neem direct contact op!

Maak een vrijblijvende afspraak


Menu