Over JW Parket

Vanuit een sfeervol pand aan de Jacob Valckestraat 11 te Goes heeft JW Parket & Vloeren zich sinds 1984 bewezen als ervaren specialist op het gebied van ambachtelijke vloeren. Door zijn jarenlange ervaring heeft JW zich weten te onderscheiden in de parketbranche en voor u een ruime collectie geselecteerd van originele, ambachtelijke houten vloeren.

Assortiment

Op onze website kunt u alles vinden wat JW Parket & Vloeren in zijn assortiment heeft: chique parket, robuuste planken vloeren, de patroon vloeren, eiken vloerplanken, doorleefde houten vloeren en het traditioneel parket.

Graag nodig ik u uit om een keer inspiratie op te komen doen in onze zaak. Bij een vrijblijvende kennismaking met ons uitgebreide assortiment, krijgt u van ons, onder het genot van een lekker kopje koffie, deskundige advies op maat.

Vloer leggen

Vanzelfsprekend kan de door u gekozen vloer, inclusief randafwerking, vakkundig voor u worden gelegd door onze professionele parketteurs.

Renovatie

Ook voor advies over renovatie, onderhoud of reparaties aan uw vloer, bent u bij JW Parket & Vloeren aan het juiste adres.

Inspiratie opdoen?

Wij verwelkomen u graag in onze showroom: J. Valckestraat 11 te Goes (gelegen bij de stenen brug) al meer dan 38 jaar.

Of wilt u liever bezoek/advies aan huis, geen probleem op Maandag en Woensdag heb ik afspraak en bezorgdagen, bel voor een afspraak 0113-212041 of 06-22908748 of e-mail: ln.tekrapwj@ofni.

Maak een vrijblijvende afspraak


JW Parket en Vloeren Goes

Menu