Planken vloeren

JW Parket heeft een uitgebreid assortiment planken vloeren. Hieronder belichten we nog enkele bijzondere vloeren. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Voor een vakkundige toelichting en een advies op maat bent u van harte welkom in onze showroom.

Multigarantplank

De Mutigarantplank is opgebouwd uit verschillende lagen.

De toplaag van de gepatenteerde Multigarant plank bestaat uit 4/6/8mm massief hout. Dit is evenveel als de slijtlaag van een massief vloerdeel. Hieronder is een multiplex body aangebracht van bijvoorbeeld 18mm. Deze multiplex body wordt watervast verlijmd aan de toplaag en in messing en groef gezaagd. Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze vloer, waarbij werken nagenoeg uitgesloten is. De Multigarant plank is o.a. dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw, waar het vochtigheidspeil vaak erg hoog is.

De Multigarant plank is een speciaal ontwikkelde plank welke onder garantie zonder problemen los gelegd kan worden. Een groot voordeel hiervan is dat dit ook nog eens veel tijd bespaart! Bij het monteren is er geen ongemak meer van plakkerige handen en nare lijm vlekken, want er komt geen lijm of spijker aan te pas. Er hoeven zelfs geen speciale gereedschappen voor aangeschaft te worden. De planken vloer wordt zowel onbehandeld als behandeld geleverd, in vele kleuren mogelijk.

Maak een vrijblijvende afspraakMenu